Τα προϊόντα μας

Φτιαγμένα μέσα από το όνειρο ενός παιδιού. Πιο αγνά; Δεν γίνεται...
Βασιλικός Πολτός
primi sui motori con e-max

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για την μελλοντική βασίλισσα. Ο βασιλικός πολτός βελτιώνει την γενική διάθεση, αυξάνει την ικανότητα για εργασία και βοηθά ώστε τα άτομα να αποκτήσουν μεγαλύτερη διανοητική και σωματική δύναμη.

Η ονομασία βασιλικός πολτός προέρχεται από το ότι οι προνύμφες που προορίζονται να γίνουν βασίλισσες, καθώς και οι ενήλικες βασίλισσες, τρέφονται αποκλειστικά με μεγάλη ποσότητα από την τροφή αυτή. Στον βασιλικό πολτό βρίσκεται ο καθοριστικός εκείνος παράγοντας που μετατρέπει τη μέλισσα από εργάτρια σε βασίλισσα. Ο βασιλικός πολτός βοηθά στην αντιμετώπιση των ρευματικών αρθρίτιδων. Βοηθά τον γερασμένο και ταλαιπωρημένο οργανισμό, ενώ βρίσκει μεγάλη εφαρμογή στην παιδιατρική βοηθώντας παιδιά με αναιμία, πνευμονία, βακτηριακές λοιμώξεις κ.ά. Βελτιώνει την γενική διάθεση, αυξάνει την ικανότητα για εργασία, την όρεξη και βοηθά ώστε τα άτομα να αποκτήσουν μεγαλύτερη διανοητική και σωματική δύναμη.

Περιέχει πρωτεΐνη, πλήθος βιταμινών (Β1, Β2, Β3, Β4, Β5, Β6, Β7, Β8, Β9, Β12, C), μεταλλικών στοιχείων (νάτριο, κάλιο, σίδηρος, ασβέστιο, ψευδάργυρος, χρώμιο, μαγγάνιο, νικέλιο) και αμινοξέων. Έχει μικροβιοκτόνες και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ συμβάλει σημαντικά στις γυναίκες στη γαλακτοπαραγωγή μετά τη γέννα και βοηθά τους άντρες να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή.